В категории:Мултимедия / Фотогалерия

Фотогалерия: ГЕРБ и БСП – играта на „управляващи“ и „опозиция“ продължава

Бойко Борисов и Корнелия Нинова „кръстосаха шпаги“, поне за пред медиите – този път в Президентството след срещите си с Румен Радев, с които приключи конституционната процедура преди връчването на мандатите.

Играта на „опозиция“ и „управляващи“, която има за цел да ни убеди, че между БСП и ГЕРБ има фундаментални разлики, продължи и в президентството. Със срещите на президента Радев с Борисов и Нинова приключи конституционната процедура преди връчването на мандата.

Последната актуална „кавга“ между Борисов и Нинова е свързана с Деница Златева – служебният вицепремиер, който се занимава с българското европредседателство. Лидерът на ГЕРБ предложи тя да остане на поста и в неговия кабинет, а от БСП отказаха. Това пък принуди бъдещият премиер да обвини Нинова, че обещанията и партията да се държи като конструктивна опозиция и да подкрепя общонационални каузи са „популизъм“.

Така, поне на думи и поне за пред медиите, ГЕРБ и БСП спазват плана да го играят скарани. Но нито Нинова, нито Борисов отделиха малко телевизионно време, за да изкоментират как се развиват отношенията им в Пловдив, покрай Пловдивския панаир…

Вижте как приключи конституционната процедура в Президентството през обектива на „Барикада“.

ГЕРБ и БСП на среща с президента Румен Радев. С тези две срещи приключи конституционната процедура преди връчването на мандата.

 

"Барикада" е независимо издание, което се издържа от своите читатели. Стани един от тях! Ако този материал ти е харесал, подкрепи съществуването на "Барикада". Нуждаем се от теб! Виж как можеш да помогнеш–тук!

Оставете коментар