В категории:Общество / Плюс-минус

Алтернативен факт: Ди Каприо засрамен, извини се на Каролев

Посредственият холивудски актьор без нито една публикация в международната преса, който до вчера убиваше мечки и мълчеше за застрояването на Черноморието, се разкая дълбоко за прибързаната си позиция относно Пирин и обяви катарзис.

Носителят на един единствен мижав (а според много критици и незаслужен) „Оскар“ Леонардо Ди Каприо се извини публично на големия световен икономист, финансист, фермер, царист, либертарианец и експерт на държавна заплата Владимир Каролев.

До редакцията на „Барикада“ беше изпратено писмо от засрамения Ди Каприо, в което посредственият холивудски актьор се разкайва за позицията си относно Пирин и твърди, че осъществява катарзис по-бързо от Волен Сидеров и се присъединява към кръга от лобисти за строителството на „втори лифт“ в Банско.

Владимир Каролев разплаква Ди Каприо.

Припомняме, само преди дни актьорът беше публично разгромен от агент „Камен“, както е известен в определени филмови среди икономическият гуру Каролев. „Такъв срам не съм изпитвал, откакто бях аутист, брат на Джони Деп в един филм преди много време“, признава Ди Каприо, който беше разкрит пред милионите последователи на Каролев в социалната мрежа „Фейсбук“.

Ди Каприо обявява още, че отменя всякакви предварително предвидени свои филмови ангажименти и поема нова роля – на талантлив скиор и икономически гений, който подобно на Атлас изправя рамене, захвърля патерици и след като чака 30 минути на опашка за лифт се изкачва до пещера на връх „Тодорка“, където се крие митично същество – Зелен Октопод. Финалът на филма все още се пази в тайна, но се говори, че младият депутат от БСП Александър Симов е доволен от него.

Сценарист на лентата е Калин Манолов, а продукцията ще бъде финансирана любезно и абсолютно безрезервно от Първа инвестиционна банка, става ясно още от писмото.

„Когато подобен авторитет те тагне във фейса, няма как да не се замислиш дълбоко. Извинявам се за прибързаната си и некомпетентна реакция. Извинявам се и от името на моя приятел и колега Джаред Лето, който е толкова сразен, че още плаче в съблекалнята и не може да реагира“, посочва Ди Каприо.

Самият Владимир Каролев не скри задоволството си от това развитие на ситуацията. „Леонардо едва взе на мъка един „Оскар“, 100 лайка на пост не може да върже, а седнал акъл на мен да ми дава. Къде съм аз, къде е той?“, попита Каролев и припомни, че за разлика от него, Ди Каприо няма публикации в международната преса, така че е по-добре да мълчи. „Аз трябва да се казвам Ди Каролев, а не този измамник да се прави на интересен“, добави той.

Прероденият Адам Смит в лицето на Каролев вече беше изразил готовност да гостува заедно с Ди Каприо в телевизионен ефир като обеща, че със сигурност отново ще напусне студиото в средата на дебата, но изглежда това няма да се наложи.

„Този ли се пише природозащитник, дето убиваше мечки и разпорваше коне из девствени гори? Заради него потъна цял кораб“, добави Каролев и все пак поздрави Ди Каприо за сделките му, сключени изцяло по правилата на свободния пазар във „Вълкът от Уолстрийт“.

Извинението на Ди Каприо идва точно навреме, като се има предвид острата обществена реакция по негов адрес в последните дни. „Кураж, господин Борисов! Къде беше Ди Каприо, когато Орешарски фалира държавата, а пенсионерите изядоха фискалния резерв?“, попита чрез нямащата нищо общо с Георги Харизанов дясна платформа „Мисъль“ Иван Стамболов – Сула. „Освен посредствен актьор, Ди Каприо и е ортодоксален комунист, всичко е ясно!“, отсече Сула и приложи снимков материал като доказателство.

„А къде беше Леонардо, когато застрояваха Черноморието?!“, попита вчера и вицепремиерът Валери Симеонов в своята колонка на сайта на Министерски съвет. „Данъците са кражба. Искаме втори лифт и безплатна бира!“, лаконични бяха по казуса от Българското либертарианско общество.

"Барикада" е независимо издание, което се издържа от своите читатели. Стани един от тях! Ако този материал ти е харесал, подкрепи съществуването на "Барикада". Нуждаем се от теб! Виж как можеш да помогнеш–тук!

Оставете коментар