В категории:Плюс-минус

Плюс-минус: Борисов и Доган поискаха оставката на протестиращите

Директно от прозореца на своята джипка, незаменимият лидер на ГЕРБ и държавата предложил своята стратегия за справяне със ситуацията, научи „Барикада“ от независими източници. Вижте планът на Борисов и реакциите след неговото обявяване в сатиричната ни рубрика „Плюс-Минус“.

Напълно незаменимият и независим от ДПС лидер на ГЕРБ, СДС и държавата Бойко Борисов обяви, че официално иска оставката на протестиращите под прозореца му граждани.

Решението му беше обявено преди минути пред актива на партията в София, събран в столицата съвсем доброволно и демократично в рамките на 13 часа. По специално създадена за целта рампа, Борисов се качи на сцената директно със своя джип и говори през прозореца му, с което засили спекулациите, че се е сраснал със Делян Пеевски седалката.

„Нема кво да губиме време да слизам, да ви е*а и на вас ма*к*та! Сбрал съм ви само да ви заповядам кажа, че ще им искам оставката на тия отпреде, а вие ми треате за таа работа. Щом те така, и ние така! Е! Еб*ла ми се е ма*ка*а, пич*а му май*ина! Прости пу*ки и ху*ове! Ще поемат един ку*. Я да си еб*т майк*та, тия тъпанари!“, заяви Борисов и добави, че никога в живота си не е казал една обидна дума или псувня.

Борисов подчерта, че положението вече не се търпи и трябва да се вземат някакви мерки, но те да не включват неговата оставка. „Не останаха вече бушони. Всичко се е набутало у дуп*рата! И си се върти, и се такова даже!“, аргументира се той и обясни, че всички присъстващи на срещата днес ще бъдат разпределени на отделен прозорец в сградата на Министерския съвет и когато улицата вика към тях „оставка“, те ще и отвръщат със същото.

„Да го видиме тоа тулуп Христо Иванов, дето искаше да става папа, за да ми развали серията погалвания по главата, дали ще признае и нашето право да искаме оставки! Не мое само те да искат“, подчерта Бойко Борисов относно гениалната си идея и за всеки случай метна 5-6 пачки с евро към залисаната в мъдрите му слова публика.

Освен това премиерът, без който планетата Земя ще се спре да се върти, се аргументирал, че целта на протестиращите е неговата оставка, а след като той така или иначе не я подава, то очевидно протестиращите не изпълняват целите си, така че трябва те да си подадат оставката за несправяне със задълженията им.

Минути по-късно, напълно изненадващо и некоординирано, към искането на Борисов за оставка на протестиращите се присъедини и почетният доживотен министър-председател на ДПС д-р. инж. проф. академик Ахмед Доган. „За да спасим етническия мир и обръчите си от фирми, трябва да има оставка. Не нашата, разбира се“, заявил Доган, цитиран от агенция „Простотия, лъжи, измислици и цинизъм“ (ПЛИЦ), след което се скрил в неизвестна засега на „Да, България“ друга своя резиденция.

След като научили за поисканата им оставка и с цел да се противопоставят на безцеремонните действия на бруталната мафия, превзела грубо и нагло държавата, протестиращите взели решение за крути и радикални мерки: да нарисуват още по-оригинални плакати за профилите си в „Инстаграм“; да добавят кръгчета около още няколко преки на софийските улици; да играят не само волейбол, но също така баскетбол, крикет и водна топка пред сградата на правителство; освен жонгльори с огън на Орлов мост да бъдат доведени и гълтач на ножове и клоун.

„Така няма как да не успеем! Кремъл и ДС ще паднат!“, убеден бил в изказването си от трибуната агент Сашо 11 , известен още като Илиян Василев. Засега той и колегите му Манол Глишев и Асен Генов не можели да си обяснят как е възможно зад тези проницателни, оригинални и хипер актуални искания за лустрация и декомунизация да не застават милиони български граждани.

Притеснени от новите мерки на протестиращите, управляващите си преместили онова, дето се набива, в другия крачол, и раздали още няколкостотин милиарда на когото им падне.

Относно кражбите, протестите, оставките, изтеклите записи, гаврата, олигархията, корупцията, мафията, бедността и изобщо цялостната ситуация в страната, на страниците на Консерваторь коментирали, че културният марксизъм в Портланд взима надмощие над независимостта на белия хетеросексуален мъж, а подпалената църква във френския прованс е доказателство за гибелта ни като бяла раса.

Почти толкова адекватни били и бившите им автори, настоящи гербери независими анализатори и водещи на предавания в „Нова телевизия“, „Канал 3“, „ТВ Европа“ и много други от Института за десни напоителни системи и клиенти на арестите из страната. „Може да е бивш охранител на Бай Тошо и член на БКП, но поне ще ни направи депутати. Долу комунизъма и комсомолците!“, обявили палетата на Харизанов в своя обща декларация.

По повод ситуацията в страната от БСП заявили след полуизвънреден и полулегитимен пленум, че за съжаление в момента са заети да се дърлят помежду си. „Имаме си по-сериозни врагове с партийни книжки, отколкото Бойко Борисов и мафията. Първо да се избием помежду си, после ще мислим за държавата“, коментирали от ръководството на „Позитано“ 20, от неговата опозиция, от опозицията на опозицията и от опозицията на опозицията на опозицията.

От Българското либертарианско общество коментираха лаконично, че не знаят за какво става дума, но данъците са кражба, с изключение на случаите, когато отиват за подкрепа на института Айн Ранд.

„Плюс-минус“ е рубрика на „Барикада“ за сатиричен преглед върху актуалните събития у нас и по света.

"Барикада" е независимо издание, което се издържа от своите читатели. Стани един от тях! Ако този материал ти е харесал, подкрепи съществуването на "Барикада". Нуждаем се от теб! Виж как можеш да помогнеш–тук!

Оставете коментар