В категории:България

Как да се абонирам за месечно дарение чрез PayPal?

За да подкрепите съществуването на „Барикада“ чрез скромно, но регулярно месечно дарение, следвайте следните стъпки:

За да се абонирате лесно за месечно дарение към „Барикада“, което няма да изисква допълнителни действия от вас всеки месец, са ви необходими дебитна/кредитна карта и няколко минути свободно време.

Натиснете бутона Donate:
Стъпка 1:

Отваря ви се прозорец в който избирате размера на дарението. Можете да изберете от предложените опции, както и да въведете друг размер чрез полето Other amount. След това отбележете отметката Make this a monthly donation и натиснете бутона Donate with credit card.

Стъпка 2:

Появява се прозорец, че ви трябва регистрация. Не се отказвайте, тя е напълно безплатна и елементарна и продължава няколко секунди. Натиснете бутона Continue.

Стъпка 3 и стъпка 4:

Попълнете личните си данни – номер на дебитната карта и трицифрен код на гърба ѝ, име, адрес, e-mail (важен е за потвърждение) и актуален телефон (важен е за сигурността), парола.

Стъпка 5:

Отбележете, че приемате условията на PayPal (втората отметка) и натиснете бутона Agree and donate.

Стъпка 6:

На екрана е показано отново размерът на месечното дарение, който се избрали и равностойността му в левове. Натиснете бутона Donate … EUR Montly, за да задършите процедурата.

Стъпка 7:

Потвърдете дарението, като влезете в имейла си и отворите писмото от PayPal. Ще ви бъде изпратен еднократен код до предоставения телефон с цел по-голяма сигурност и защита от злонамерени действия.

ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ИЛИ УТОЧНЯВАЩИ ВЪПРОСИ – ПИШЕТЕ НИ!
contact@baricada.org

Оставете коментар