В категории:България

Какво е Patreon и как работи – стъпка по стъпка

Patreon e международна платформа за набиране на средства, която позволява бързо и лесно на читателите на „Барикада“ да ни подкрепят със скромни месечни дарения.

Нуждаете се единствено от дебитна карта или акаунт в PayPal.

Абонирането отнема броени минути от вашето време, а принципът е следният – избирате желаната сума, която искате да превеждате всеки месец, попълвате своите данни, след което в началото на всеки месец сумата се превежда автоматично.

Можете да прекратите абонамента си по всяко време.

Всяка една сума, дори минимална, ще спомогне на „Барикада“ да продължи да съществува като всекидневна, регулярно поддържана, произвеждаща собствено съдържание и единствена по рода си независима професионална електронна медия у нас.

Както се досещате, едва ли има олигарх, партия, българско правителство или чужда държава, които да са заинтересовани от съществуването и поддържането на медия като „Барикада“.

Как да се абонирате – стъпка по стъпка:

Стъпка 1

Отваряте следния линк  или натискате бутона BECOME A PATRON тук:

Become a Patron!

Стъпка 2

Избирате съответната сума, която бихте искали да дарявате месечно (предложените суми са в долари, но ще бъдат преобразувани автоматично, без значение каква е сметката ви) и натискате червения бутон SELECT.

Стъпка 3

Въвеждате име, имейл, потвърждение на имейла и парола, след което отбелязвате и полето „You agree to our Terms of Use and Privacy Policy“. Когато сте готови, натискате бутова SIGN UP.

Стъпка 4

Избирате своята държава от падащото меню и натискате бутона SUBMIT.

Стъпка 5

Попълвате данните от дебитната си карта (има и опция за PayPal) и натискате бутона PAY WITH CARD.

Стъпка 6:

Готово! Последното, което трябва да направите, е да потвърдите абонамента, като отворите имейла си, писмото за потвърждение от Patreon и натиснете бутона CONFIRM.

При проблеми и за всякакви уточняващи въпроси, пишете ни на имейл: contact@baricada.org

Оставете коментар