Алтернативна галерия: Борисов в центъра на събитията преди и сега

В сатиричната ни рубрика „Плюс-минус“ публикуваме отговора на правителствения пресцентър относно зачестилите шеги с Бойко Борисов, като ексклузивно прилагаме и фотогалерия от други исторически срещи и събития, на които често присъства българският премиер

Възмутени от реакцията в социалните мрежи на скромно, но шумно малцинство, от пресцентъра на Министерски съвет излязоха с официална позицията относно историческата среща на Бойко Борисов с американския президент Доналд Тръмп.

Предадена дословно от „Нова Телевизия“ и вече поставена като тема на всички сутрешни блокове в сряда, в позицията се посочва, че пиарите на министър-председателя изказват недоумение от шегите относно значимостта на 5-секундното историческо събитие, разиграло се понеделник в Ню Йорк.

„Първата огромна манипулация на фалшивите новини, зад които стои президентът Румен Радев е, че срещата е продължила само 3 секунди. Това твърдение категорично не отговаря на истината и издава достатъчно за пъкления план на гадовете. Всички присъстващи видяха ясно, че срещата продължи 5 секунди. Паднала на земята за 5 секунди храна може да се вземе и отново да се изяде“, аргументират се от „Дондуков“ №1.

Те настояват още, че 5 секунди са изключително много време, за което могат да бъда свършени милиони неща. „За 5 секунди Юсеин Болт изтичва над 50 метра. Най-бързият гол в историята на футбола пък е 2 секунди, така че за това време може да се вкарат 2 гола и половина“, дават за пример пазителите на имиджа на Бойко Борисов.

Като доказателство на своята теза от пресцентъра на правителството прилагат и фотогалерия с други снимки на лидера на ГЕРБ от близкото и по-далечното минало, които доказват по категоричен начин неговата значимост и присъствие в центъра на световните събития. „Когато Румен Радев извади такава галерия, тогава да ни се обади“, посочват с гордост от екипа на Борисов.

„Барикада“ предлага на своите читатели и селекция от най-добрите кадри, доказващи значимостта на българския министър-председател и нюха му към ключови исторически събития:

Бойко Борисов поздравява Ева за решението ѝ да откъсне забранения плод, дало начало на съвременния свят в този му вид.

 

Бойко Борисов посреща радостен Хан Аспарух, който се кани да пресече Дунава.

 

Бойко Борисов на работно посещение в Ялта, 1945-та година.

 

Бойко Борисов е сред първите хора, поздравили още на Луната Нийл Армстронг за неговия подвиг.

 

Бойко Борисов минути преди да се включи в легендарната целувка между Леонид Брежнев и Ерик Хонекер.

 

Бойко Борисов първи посреща американски летци, спасили Земята от извънземното нашествие навръх Денят на независимостта.

 

Като опитен политик Бойко Борисов е наясно, че за българската търговия са важни и отношенията с Тъмната страната, а Лорд Вейдър винаги е добре дошъл на „Дондуков“ №1.

 

Бойко Борисов е известен в цял свят като най-добрият футболист сред премиерите, а присъствието му легендарния мач през 1993-та година в Париж най-после хвърля яснота около твърдението, че „Господ е българин“.

 

Бойко Борисов посреща любимия си герой – Винету.

 

Като представител на всички слоеве в българското общество, Бойко Борисов цени авторите, без които не могат български манекенки.
"Барикада" е независимо издание, което се издържа от своите читатели. Стани един от тях! Ако този материал ти е харесал, подкрепи съществуването на "Барикада". Нуждаем се от теб! Виж как можеш да помогнеш–тук!

Оставете коментар