В категории:Плюс-минус

Алтернативен факт: Звездата на смъртта имала всички документи, джедаите са терористи

Опитите да бъде извадено от строя всемогъщото оръжие за масово унищожение са чист болшевишки тероризъм, обявиха Доналд Тръмп и Българското alt-right общество. „Няма да допуснем устоите на нашата тъмна Империя да бъдат разрушени от агресивни феминистки като принцеса Лея и недотам хетеросексуалния Люк Скайуокър. Дарт Вейдър, неонацистите, робовладелците, експлоататорите на детски труд и плоският данък могат да бъдат спокойни за бъдещето си“, обявиха те.

Президентът на САЩ Доналд Тръмп и приятелите му от Българското alt-right общество обявиха на съвместна пресконференция в шатра пред Народния театър в София, че Бунтовническият алианс трябва да поеме своята отговорност за насилието във вселената. Поводът за изявлението беше разкритието на експерти от официалния сайт на „Ку-Клукс Клан“, че въпреки административния натиск и тромавата държава, Империята все пак е имала всички необходими разрешителни и документи, за да започне изграждането на Звездата на смъртта.

Пред одобрителния поглед на репортера, отразяващ събитието едновременно за breitbart.com, infowars.com, Мисъль и ЕКИП, американският президент и официалните му представители в България бяха категорични, че новите обстоятелства напълно доказват тезата им, че атаката срещу всемогъщото оръжие за масово унищожение от страна на бунтовниците има изцяло терористичен характер.

„Бунтовническият алианс е терористична-болшевишка организация. Те подриват устоите на нашата добре функционираща и стабилна Империя, водени от агресивната феминистка принцеса Лея“ коментираха Тръмп и БАRО, като добавиха, че не са напълно убедени и хетеросексуалността на Люк Скайуокър.

„Бунтовниците се борят срещу традициите и културата на Междугалактическата империя – расовата дискриминация, робовладелството (особено на жени от предприемачите-хътиняни), плоския данък, детския труд във ферми на Татуин и други. Техните своеволия трябва да спрат, ако искаме да запазим бъдещето на нашите клонирани деца“, настояха те.

Доналд Тръмп използва повода да подчертае, че порицава някои агресивни действия от страна на лорд Сит и нацистите (когато закъсняват за работа в Белия дом), но джедаите трябва също да поемат своята вина. „Учителят Йода се възползва от ниския си ръст, за да дудне за дискриминация, докато същевременно демонстрира изключителна агресия към законно избраната власт“, настоя той.

Според него почти всички опити за анализ на ситуацията във Вселената са „фалшиви новини“ и целенасочено пропускат всички добри хора, верни на Тъмната страна. „Не виждам никой да говори за радикалите сред бунтовниците, които имат наглостта да искат удобни вериги и храна веднъж в седмицата! Това е нечувано!“, възмути се Тръмп и добави, че да се иска премахването на Звездата на смъртта, която има всички разрешения за съществуването си, е все едно да се настоява да бъдат забранени майтапчийските снимки в нацистките лагери Аушвиц, Бухенвалд и други.

„Не бихме искали да ядосаме Валери Симеонов, че както е тръгнал ще затвори и Лас Вегас“, предупреди Тръмп. От Българското alt-right общество коментираха, че първоначално появилото се становище на Тръмп относно Империята е било написано от проникнал в администрацията му агент на бунтовниците. „Слава на Айн Ранд, Тъмната страна е много по-силна с Тръмп, както всички ще разберете скоро“, подчертаха те и добавиха, че данъците са кражба.

Час след пресконференцията до медиите беше разпратено и становище на либералната Асоциацията за мир, равноправие и изтребване на комунягите (АМРИК), които се солидаризираха с казаното. „Всички имат право на изразяване, освен левичарите. Не бива да допускаме насилие от нито една страна, освен ако не е насочено срещу социалистите“, заявяват категорично те.

Подкрепа беше получена и от Камарата на алтернативните медици и шамани (КАМШ), които признаха, че от години се сблъскват с подобен проблем. „Химиотерапията от години проявява брутална агресия срещу рака. Двете страни са еднакво агресивни“, настояха те.

С цел сплотяване на колектива и оформяне на стратегия за борба със смъртната заплаха от културни марксисти, за утре е предвидено общо посещение в Музея на нацизма, където ще бъде организирана дискусия на тема „Предсмъртното писмо на Хитлер, в което лидерът на Свободния бял свят се възмущава от агресията, с която съветските войски са нахлули в Берлин без позволение“.

Демократическата партия, която и без това не се различава по нищо съществено, отказа коментар и обяви единствено, че виновен е Путин и руските хакери.

по материали на NewsThump.com
"Барикада" е независимо издание, което се издържа от своите читатели. Стани един от тях! Ако този материал ти е харесал, подкрепи съществуването на "Барикада". Нуждаем се от теб! Виж как можеш да помогнеш–тук!

Оставете коментар